Jump to content
  • Disclaimer: Some of the articles contained herein may describe illegal activities, which may not be clearly identified as being illegal. It is the responsibility of the individual reader to verify the legality of any actions described in these files. It is not recommended that any of the activities described actually be carried out. These files are provided FOR EDUCATION and INFORMATION ONLY.

Architect

Rem Vid Not Updating - Status Update

Recommended Posts

13 minutes ago, AngelEyes said:

Yes whatever was done yesterday just made the problem worse

Need to go back to where they were 2 months ago before the changes.

For me is actually back online and working without  problem so far ...I will test remvideo, remcam or ambient recording and let you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried and those are not working

I have no ability to restart since the target is out of the state 3000 miles away

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Felix said:

For me is actually back online and working without  problem so far ...I will test remvideo, remcam or ambient recording and let you know.

Please do. It work fine for me since Thursday evening but something has changed 24 hours ago that even restarts doent help. The app works but "device settings last updated" never change and its now 2 hours without changing althought i pressed the sync button which usually makes it to "in a few seconds", but not today..  i will try 5th restart

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if it just us or is it happenning to others as well, cause i dont see here a lot of complains

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think it is just us.

I think lots of people gave up and or went with another program that works

This was the best for so long.  I had just renewed for a year, expensive but I thought worth it

and a week before the renewal it all went haywire. New ISP, new memory change in servers. 

All that is what happened.  I don't have access to keep restarting and my target person would flip if 

I asked to do that several times a day.  That would be suspicious

This has been messed up with rare intermittent workings since then  Mine worked for 2 days then quit

again and the Active status does not update and is locking up commands 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well what do you know, i caused for a 5th restart and when the device was turned on a 5 minutes remvid was recorded, bit i didnt send this command.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Felix said:

For me is actually back online and working without  problem so far ...I will test remvideo, remcam or ambient recording and let you know.

Get latest settings is not updating.   It is stuck from yesterday .  The program is not working.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, baktus22 said:

Sent ambient and recieved it

No push commands remcam, remvideo or ambient recording working..only schedule data.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Felix said:

No push commands remcam, remvideo or ambient recording working..only schedule data.

Strange... did you restart the device?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, baktus22 said:

Strange... did you restart the device?

Yes it was restarted. And software when back online and the queue commands come throught but after that I send a new command, nothing happen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Felix said:

Yes it was restarted. And software when back online and the queue commands come throught but after that I send a new command, nothing happen!

What i do these days is- after restart, and before sending any kind of command, i press the sync button, and look for 2 things: that it says in synced "in a few seconds" and more important, that "device settings last updated" also says the same. Then i send a command

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have access to device

The active settings updated 3 days ago

The device is 3000 miles away so can't just restart several times a day

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No resources last week to start the implementation - covid has seriously impacted our ability to do new development. Will review this week to see when we can have resources

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll add my target phone to the problem list. No longer able to access REMcamera, Vid or Ambient. It says the command went through, but nothing is captured. Scheduled ambient doesn't work either. All three commands/options worked on the 24th, but nothing since then. Target phone is a unrooted LG G6 with Android 8.0. No "pending commands" in command queue in dashboard.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/27/2020 at 9:24 AM, Brock said:

I'll add my target phone to the problem list. No longer able to access REMcamera, Vid or Ambient. It says the command went through, but nothing is captured. Scheduled ambient doesn't work either. All three commands/options worked on the 24th, but nothing since then. Target phone is a unrooted LG G6 with Android 8.0. No "pending commands" in command queue in dashboard.

I have a Note 9 but am having the same problems. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm noticing two different messages after sending a request to the target phone. One just tells me the command was successfully sent. The other, newer message, says it can take up to an hour to send the command to the target phone and to check the pending commands section of the dashboard area. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Member Statistics

    • Total Members
      25,787
    • Most Online
      1,716

    Newest Member
    roooo
    Joined
×
×
  • Create New...