Jump to content

Recommended Posts

None of my commands are working.  Any idea why??  They were working completely fine all day up until a couple hrs ago.  I even bought SMS credits thinking that would help.  Looking at my command tracking board it says command was sent but there is nothing in the execution results.  I'm super frustrated!!!!  

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 3/14/2021 at 6:19 AM, Manders said:

None of my commands are working.  Any idea why??  They were working completely fine all day up until a couple hrs ago.  I even bought SMS credits thinking that would help.  Looking at my command tracking board it says command was sent but there is nothing in the execution results.  I'm super frustrated!!!!  

Upon checking your account, commands appear to be working without issue. Please confirm this on your side

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Member Statistics

    • Total Members
      25,996
    • Most Online
      1,716

    Newest Member
    bagolalmero
    Joined
×
×
  • Create New...