• Disclaimer: Some of the articles contained herein may describe illegal activities, which may not be clearly identified as being illegal. It is the responsibility of the individual reader to verify the legality of any actions described in these files. It is not recommended that any of the activities described actually be carried out. These files are provided FOR EDUCATION and INFORMATION ONLY.

Sign in to follow this  
Thanos10

Stoped working???

Recommended Posts

Hi guys

 

I have the extreme version for 3 months. I rooted and installed it on targetsphone. It work for 5 days(every feature) and since yesterday it stopped working. Only emailfunktion and remcam are working.

I contacted support and they told me to reboot the device and using the command: send immediate. It still not working...

anyone same Problem and maybe a solution?

 

best regards

Than0s

Share this post


Link to post
Share on other sites

very similar issues here and the support is really a catastrophe... they answer only after ages and then they tell you thinks you know already as if you were a baby.... really disapointing!

I suppose they're having issues with theirs server again. In my oppinion it's not the target phones havin issues but the servers on the portals. But since nobody ever tells you whats going on, we'll never know...

I'd be happy if at least somebody would say, when its going to be resolved...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Member Statistics

    • Total Members
      25,434
    • Most Online
      1,716

    Newest Member
    helloworld1029
    Joined